Astrid Harting

Ik ben Astrid Harting en werkzaam in de kraamzorg sinds 1986. Ik ben getrouwd en ben moeder van inmiddels 3 volwassen kinderen. Ik heb lang gewerkt in een groot kraamzorgbedrijf, waarbij ik voornamelijk kraamzorg heb verleend, maar ook intake werkzaamheden heb gedaan. Daarnaast ben ik werkzaam geweest op de kraam- en verlosafdeling van een ziekenhuis en heb ik in een geboortekliniek gewerkt. Ook ben ik in het bezit van borstvoeding certificaten en volg jaarlijks verschillende scholingen om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden en ben aangesloten bij Kenniscentrum Kraamzorg.

Ik heb mooie en leerzame ervaringen opgedaan die me als inmiddels zelfstandig kraamverzorgende van pas komen. Voor mij betekent dat persoonlijke zorg en hulp kunnen bieden gedurende een bijzondere periode voor ouders en kind. Oftewel, ondersteuning tijdens en na de geboorte, in praktische zin maar ook voor vragen.

Door mijn ervaring in verschillende situaties kan ik een goede inschatting maken wat nodig is. Tijdens de kraamperiode ondersteun ik jullie in de zorg voor jullie kindje en sta klaar voor jullie vragen en behoeften.

 

Met kennis en liefde sta ik jullie graag bij in deze bijzondere tijd!

Cura: de (Romeinse) godin van de zorg die spelenderwijs, zo wil het verhaal, van klei uit een rivierbedding een menselijke figuur boetseerde. Voor mij het symbool van nieuw leven. Dat is waar ik van kleins af aan door ben geboeid. En daarom heb ik gekozen voor het vak van kraamverzorgende.